Anotace: Návod, jak popsat leckdy obtížně popsatelné pocity... Básně to umí, pohled z očí do očí napoví víc...a ještě to jde víc a lépe...
Když nevíš, jak to říct, přečti si miroslaFa...a pak už budeš jen zasněně mlčet:)
12.08.2008 17:31:00 | gaginas
Když nevíš jak to říct...Správně, piš na liter...:o))Básenka je hezká
23.06.2008 10:26:00 | Ewineccka
Zdá se mi to trošku odseknuté, chtělo by to nějaký ten pokračující odstaveček, ale tak..je to starší dílko, nutno brát v úvahu..
21.06.2008 13:24:00 | Traci