Hříšná
Klínový vzdech
je vlna přívalová,
žít život v snech
a o životě snít
a týrat hezká slova.
Je hřích
osedlat si smích.
Je hřích jej
pobízet
a dohnat beznaděj,
hříchem je
nepřipustit vinu,
hříchem je chtít
a chtíče ukájet
hříchem je touha,
láska, svět.
Hříšná je trhlina v mých dlaních
hříšné jsou činy
- a černá špína na nich.
Přečteno 249x
Tipy 5
Poslední tipující: Badya, Bíša, Traci
Komentáře (1)
Komentujících (1)