Vlčí máky
Už zas kvetou vlčí máky...
jejich vůně mě tak vábí
že bych do nich ulehla
jak do náruči milého
Už zas kvetou vlčí máky...
rudé jako čerstvé rány
už tolika jsem podlehla
a zradila jsem každého
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, spare
Komentáře (1)
Komentujících (1)