Anotace: nejedná se o osobní zpověď, spíš je to reakce na pomluvy, které druzí rádi šíří, aniž by si uvědomovali, že to někomu může ublížit...
Nikdy nevysvětluj "o) přátelé to nepotřebují, a ti ostatní to stejně nepochopí... "o)Líbí se mi, že se neskrejváš před realitou života.
23.06.2008 21:46:00 | Churry
Ahoj, všem díky moc za komenty
re Puck: jaká jsem doopravdy, musí posoudit jiní... U mě to byli takový chvilkový pocity, taková nejsem... Spíš to byla reakce na chování druhých ke mě... Existuje spousta kluků, který si myslí, že když ti koupí pití, můžou si s tebou dělat co chceš a tak... Když se tak zachová jeden, bereš to v poho, když už se to opakuje, je to horší... A velkej podíl na tom má i jedna má "kámoška", která o mě už několik lez rozhlašuje, že jsem kurva... A důvod? Před lety chtěla jednoho kluka, kterej jí nechtěl, a chodil se mnou... Od tý doby jí to nepustilo, takže vesele šíří pomluvy... a pak záleží na druhých jestli tomu uvěří nebo ne... Proto ten konec - zkus odhalit mou cenu... Je to takovej dvojsmysl.
23.06.2008 12:46:00 | Caracol
moje prokletí nebere konce
když potkám bezva holku, tak se vždycky něco pokazí
:(
21.06.2008 21:18:00 | blue
zdravím spolek padlých holek:-) čímž nechci ovšem Tvou báseň zlehčovat!
21.06.2008 19:40:00 | monterka