Červen
Anotace: letního slunovratu
ta suchá tráva
tak píchá do ramen
když položím se na ni
země na kámen
mokrá od svítání
přitulím se tiše
jak zavřené hlavičky květů
i přivlastní si plaše
krůpěje rosy
než ukážou se světu
stmívá se před rozedněním
v černé obloze mizím celá
s vlasy jak Večernice
kdy se vrátím
nikdy nevím zcela
ve stínech nejkratší noci
sesbírám čarodějnou moc
zakletou v kapradí
stříbrné paprsky
vetkané ve vlasy
v nejněžnějším objetí
zapomenout nebudeš moci
-- " --
Přečteno 308x
Tipy 19
Poslední tipující: Mraveneček, vodnař, zzlatý, Štěpina G, Bíša, Raduzk, danav, Psavec, Janetee, mamina, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)