Letní slunovrat
Anotace: ...mám rád zpěv ptáků!
a už je to zase tady
jednou vždy za rok
ukážu já všem své vnady
v teplotách je velký skok
noc, ta je nejkratší
ať prší, či neprší
když nemáte přístřeší
tak Vás vše potěší
bezdomovci nezmrznou
nádherně vše roste
třešně ty je zachrání
jejich šance vzroste
ptáčci ti zpívají
zpívají nám všem
svými křídly mávají
i těm, které neznají
zpívají ženám, mužům
chlapcům, či dívkám
hodným i zlým
kuchařům, či servírkám
zpívají vrahům, pražcům, lovcům
zpívají lidem, kteří je rádi jedí
zpívají lidem, jež jim na křídlech sedí
zpívají těm, co jim lámou zobáky
i těm, co jim vejce z hnízd jedí…
Komentáře (1)
Komentujících (1)