Je to tady
Anotace: maturita mě donutila vzpomenout si na pár okamžiků z mého dětství:-)
Sedělas tam
Mezi hromadami papíru
A já jsem se pohybovala po špičkách
V tetrisem v ruce
Sedla jsem si na postel a pozorovala sněhuláky
V sešitě
Přemýšlela, proč té kalkulačce nedojde baterka
A myslela si, že má dokonalá tlačítka
Ta, která spočítala všechno
Všechno bylo tak nádherně cizí
Vzdálené jak moře
Čekala jsem trpělivě
A už je to tady.
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Jasmin de Paris
Komentáře (1)
Komentujících (1)