No... Takhle nějak to asi vypadalo.
Slyšela jsem, že muži prý ženy "lovili" i tak, že je třeba přepadli a uhodili kyjem do hlavy. A když se žena probudila v mužově jeskyni, automaticky vstala a začala se o svou novou domácnost starat. Žádné protesty, nic. Jsem ráda, že dnes máme právo volby:-)))
27.06.2008 23:27:00 | Nikytu
Ti ale měli život! :-) Něco málo jim z toho závidím...co se týče nás, moc jsme se zase nezměnili, chování máme podobné, ne-li stejné :-)
23.06.2008 20:52:00 | Chancer
Mocky povedená a myšlenková...jo tak to chodí dodnes...:o))
23.06.2008 10:14:00 | Ewineccka
Nejprve jsem se pousmála, jenomže se pak podívala na to z tej druhej stránky ... nevím, zamrazilo mne, když jsem si to převedla na život. Asik mám příliš bujnou fantazii.
23.06.2008 06:11:00 | NikitaNikaT.