Pokračování rodu
Anotace: O hledání nesmrtelnosti, o básnictví...
jak rodič hledající ztracené dítě,
jenž odmítá jíst či spát
já klepu na všechny dveře
volám na všechna čísla
křičím do všech údolí
oslovuji hvězdy
plazím se stíny měst
nevynechám jediný pahorek
východy, západy,
ve všech polohách slunce
vytrvale
hledám
hledám své děti
hledám své nenapsané básně
Komentáře (1)
Komentujících (1)