Hádanková pohádka
Anotace: kdo je hlavním hrdinou?:)
Odkud se vzal nemáš zdání.
Projel kolem, prý za sedmihlavou saní.
Na sedum kafí a pak na pivo,
vždyť viděli se naposled, ještě když bylo nebylo.
(a to tenkrát zrovna sněžilo...)
Přečteno 495x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Winnacott, Jahodová kopretina, SZN
Komentáře (1)
Komentujících (1)