Anotace: opravdu momentka - krása chvíle
možná proto, že žije...
velmi zajimava momentka, napoprve se mi nelibila,ale vnorila jsem se do ni vic a predstavila jsem si tu basen jako obraz s zvukovym doprovodem a zalibilo se mi to...
23.06.2008 16:30:00 | saddova