Momentální inspirace
Anotace: ...aneb co mě napadlo při pohledu na vázu se 3 narcisy
Květy květin jako trubky
do daleka šíří zprávu,
že jaro nad loukami má teď vládu.
Petrklíče svými klíčí
otvírají zlatou bránu,
tou budívá mě ptačí zpěv brzy k ránu.
Pak paprsky jak svými prsty
Slunce pohladí mi tvář,
v potoce na stráni v noci se odráží
z Měsíce bělavá zář.
jaro 2007
(...no, opět trochu starší tvorba a trošku slabší múza, ale není každý den posvícení, že?:)
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: monterka
Komentáře (2)
Komentujících (2)