Jedna láska
Anotace: Pár volnějších rýmů, tak trochu volná inspirace písní One od U2...
Jedna láska, svůdný pohled,
horké rty a srdce jak led.
Vášnivé rty, letmý úsměv,
ale někdo jiný slaví úspěch.
Pramen vlasů v mojí dlani,
pro jiného budeš paní.
Usměješ se, šeptáš sbohem,
schnou a vadnou kytky kolem.
Odpověď je víc než zřejmá,
jako vždycky, tatáž stejná.
Polibek první a poslední,
když jsem byl s Tebou v posteli.
Pár vzpomínek mizí navždy,
tím si musí projít každý.
Příliš pozdě ptát se: "co teď?"
Jedna chvilka, jeden dotek...
Jedna láska...
jeden pohled...
...ještě jednou...naposled.
03/2008
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: Jiparo
Komentáře (1)
Komentujících (1)