Anotace: někdy štěstí nemusí mít žádnou příčinu, žádnej důvod a vám je prostě skvěle...
Lehounké veršíky jak vánek - ať máš v noci jen sladký spánek - a ano, jsi určitě dítko štěstěny - jsi pro mě človíček kouzelný ...
23.06.2008 22:07:00 | toužím.jít.dál
Dávám ST! za obsah, je to skutečně jen tak, ale má to cosi do sebe a pro mne je to dobré. Řekla bych, že se to víc hodí na píseňku, tak jsem si broukala melodiu :o)
23.06.2008 17:22:00 | NikitaNikaT.