V prachu
Ležím si v prachu,
nic nevidím.
Živ z toho strachu,
o smrti sním.
O smrti sním,
sám umírám.
Teď už to vím,
oči zavírám.
Oči zavírám,
kolem je tma.
Tiše umírám,
je to jak hra.
Je to jek hra,
na zlomenou flétnu.
A já mám strach,
že do pekla slétnu.
Že do pekla slétnu,
za svoje hříchy.
Do srdce vetnu,
nůž ze své pýchy.
Tak ležím si v prachu,
úplně sám.
Pln toho strachu,
tiše usínám.
Přečteno 368x
Tipy 7
Poslední tipující: kikis, Anejet, Salinta, Heavenhill, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)