Anotace: .............
...opravdu povedené slovní obraty...ty ostatně jsou ve všech Tvých básničkách, jen mám pocit, že ve svých povedených obratech, příliš uháníš, a já, nemám čas si je vychutnat...možná by si zasloužily trochu zvolnit..i když pravda, život také letí tryskem a stáří je tu než se vzpamatujeme...snad právě proto je dobré zpomalit...
:-)
01.07.2008 10:55:00 | Lota
Souhlasím s Elvien, napadlo mě to stejné. Ale nedej na mě, je to vskutku pěkná básnička ;-)
24.06.2008 15:38:00 | Princezna.Smutněnka
Jen tahle jedna část:
"rok co rok,
to byl skok,"
ta mi tam prostě nesedí. jinak moc pěkné.
23.06.2008 22:33:00 | Elvien