Začalo to tak nevinně...
Anotace: Taková zpověď. Rekapitulace jendoho dávnýho vztahu
Začalo to tak nevinně
hledáním pravdy ve víně
v horizontální rovině
ležela jsem ti na klíně
Dal jsi mi vzácnou poukázku
na sex a prachy a na lásku
byls jako kluci z obrázků
a já jsem byla na facku
Po období krutovlády
přicházely držkopády
bortily se z písků hrady
jak jsme blbý, tak jsme mladý...
Přečteno 350x
Tipy 13
Poslední tipující: Koskenkorva, J.U. Ray, Charibeja, bez nápadu na přezdívku..., saddova, Severka, enigman, Churry
Komentáře (4)
Komentujících (4)