Sladká a jediná
Anotace: ...zmrzlina ...snad už v srdci ztracená...
zimní sny se rozpustí
jako ruská zmrzlina
olízneme prsty
po papíru bez jména
hvězdy zajiskří
v poháru bublinek
nač se přít
jémine
od rána do večera
jako když tleskneš
čas se ztratí
v propasti
tak se snaž
tu svou zmrzlinu
prostě dneska
nepustit
...
(ale vychutnat )
:-)
Přečteno 337x
Tipy 11
Poslední tipující: vodnař, enigman, Raduzk, Štěpina G, a_tao, Bíša, STIMPRE
Komentáře (5)
Komentujících (4)