Svobodný peníze
Anotace: ... proč lidi ovládají, proč lidi řídí ?
Každý večer než ulehnu do peřin,
zavřu oči na pět vteřin.
Zjistím, že mi už nic nepatří,
kéž bych našel to co chci !
Než ulehnu zase zpět.
Zavřu oči, jak obletět celý svět.
Mít všechnu tu moc
a mít víc než nic !
Počítat prachy,
co do nebes letí !
Co slyším,
jak cinkají,
už mi náleží.
Co cítím,
jak padají
z oblohy večerní.
A koupím Ti raketu, co umí
vzlétnout do nejvyšších
sfér všech atmosfér.
Tvé tváře,
do ruda zbarvené,
chladný vzduch,
trable zažene.
Už jsi dost daleko ?
Od všeho zlého ?
Všeho zlého ?
Všeho zlého ?
A když se vzbudí,
nic tu není.
Už vůbec nic
nezbylo,
nezbylo ...
Vše je pryč !
Vše, vše je pryč !
Pryč - pryč - pryč...
Komentáře (0)