Tak lehce
tvé dlaně
tak daleko
přes jeden stůl
tvá tvář
spadla do sněhu
minulosti
ve tvých očích
prodaná naděje
snad ještě kousek je
mých
tvá ústa jak podkovy zvoní
ozvěny minulých dní
v dálce se sbírá
proměna
takový den s horkým sluncem
vůně na tvém zápěstí
kroky vedle mne
pro štěstí
z těchto mraků nezaprší
obláčky bez váhy
subtilní postavy
muší
byl jsi
éterem odpoledních chvil
nic jsi
neslíbil
jen tak
prošel čas
s vycházkovou holí
nabídnul z krás
už nic nezabolí
...
Přečteno 252x
Tipy 14
Poslední tipující: janewe, vodnař, Severka, enigman, Raduzk, Štěpina G, Šerák, a_tao
Komentáře (3)
Komentujících (3)