Myšlenky zas
Anotace: ... myšlenky v nás ...
.
Pozdní večer, myšlenky,
noří se a mizí zas,
prázdné, jen tak, ze sklenky
vyšly si a vzal je ďas.
Jako včera také dnes
nejsem sám, mám návštěvu,
Dire Straits zvu na přetřes,
saxík prázdní mou hlavu.
Vysypu z ní denní splín,
křeslo šoupnu do kouta,
starší kosti přinutím
křepčit jako za Víta.
Sólovka dnes nečeše
roztěkaný nápady,
nejde jí to natrefit
do mý dnešní nálady.
Po chvíli se zadýchám
a zatroubím k ústupu.
Pullitzer to nebude,
přiznám a jdu pod sprchu.
.
Přečteno 304x
Tipy 20
Poslední tipující: jedam, Churry, takova, Lota, labuť, spare, WhiteSkull, igniss, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)