Partičku bridge?
Anotace: o noblesních maloměstských slečinkách...
Chichotaly se
Pod hedvábným deštníkem
Smutku dnešní doby
A kožené křeslo pro ně bylo passé
Spadalo do časů knírků
A postelí s nebesy
Ve kterých se vyspal leda trpaslík
Tímto zavrhly radost
Odcupitaly na dřevěných podpatcích
K odpolednímu thé.
Přečteno 350x
Tipy 10
Poslední tipující: Špáďa, Iva Borecká, Caracol, Beepat, Emily Winnacott, 6thSun, Jasmin de Paris
Komentáře (4)
Komentujících (4)