Jablko pro Sněhurku
Neveselé, truchlivé bývají ty kraje,
kde zášť spolu se zradou pokojně si zraje.
Plody jejich kyselé, hořké, samé vrásky,
vzešly z trochy bolesti, zpřetrhané lásky.
Neveselé, truchlivé, bývají ty kraje,
kde cár hadru - zbytek cti - ve větru si vlaje...
Přečteno 287x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Borecká, teranosaur, saddova
Komentáře (1)
Komentujících (1)