Smrt v nicotě
Když už smrt se blíží šerem,
když už střela projde tělem.
Když už krev se z rány řine,
je jí jasné, že teď zhyne.
Oddává se temné noci,
oddává se nicotě.
Nedovolá se pomoci,
nepřivolá tě k sobě.
V ruce kříž
a v srdci žal.
Nespatří nikdy mříž,
kdo jí život vzal.
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: Anejet
Komentáře (1)
Komentujících (1)