Spolu jsme umřeli..
Předaleko ,
spolu jsme umřeli ,
obklopeni
zelení stromů
a růžovými plátky
z kytice ,
co dal jsi mi .
V kraji zázraků ,
tělesných břehů
a mučících doteků ,
hledal jsi a otvíral ,
sladkých jahod cestu ,
živý ret vpadl do útrob ,
vtělil se do plamene času
a hřál ,
pálil a rostl .
Cit pěnil ,
až ke dnu bytosti .
A my ,
ještě mnohokrát ,
umřeli spolu .
Přečteno 356x
Tipy 27
Poslední tipující: igniss, Marcella, j.c., vodnař, Levandule, 6thSun, Marfuša, Jiparo, Teop, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)