Ambiciózní
Anotace: Někdy se zdá vše jednoduché...
Půlnoční procházka smysly ti rozjitří,
tesklivá zákoutí zcela tě pohltí -
lavičky v parku osamělé, portály kostelní omšelé,
tichounké šumění stříbrné řeky, mosty jen světly oživené.
Náhle jsi sám
s domy a věčností,
máš pocit de ja vu.
Jediný zástupce člověčenstva.
Cítíš se všemocný -
jen ty a město,
bojíš se přesto.
Cítíš se bezmocný.
Hloupý a malinký mravenečku,
kolem to spí a sílí,
ráno tě pohltí davy a spěchání,
budeš jen jejich součástí.
Za sny uděláš tečku.
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: monterka
Komentáře (1)
Komentujících (1)