Anotace: Jeden chlápek si mně takhle stěžoval, tak jsem to zveršoval, ale doufám, že tohle u mě nebude nikdy pravda:-)
Pokud zivot beres tak,ze je zlej,tak je zlej,protoze se ti zakali myslenky na vse dobre,pokud ho beres s optimismem a prijimas ho,tak je i tvuj zivot stastny. Zivot je pisen-zpivej ji,zivot je hra-hraj ji,zivot je boj-prijmi jej,zivot je obet-nabidni ji,zivot je laska-uzivej si ji.
25.06.2008 14:57:00 | ANT
Jak krutý?????
On neumí koukat...ten chlap,,chudáček.
Dobře nu tak každému co jeho jest.
25.06.2008 14:13:00 | takova
Mocky hezky napsáno, i když krutý, ale takový je život...
25.06.2008 12:41:00 | Ewineccka
Trošku drný, ale ze života, i když je samá bota, má se žít!
25.06.2008 09:04:00 | sluníčko sedmitečné