Ztracenej
Ďábel sám, pozval Tě tam
kde svý srdce v sázku dám
Jen ztemnělý hradby ví
kam padá nebe medový
Sám, sám, sám
Dávnou touhou sraženej
Řvát, řvát, řvát
s Tebou chci bejt blaženej
Nejseš anděl, dáváš se všem
Chtěl jsem samet, ne pustou zem
Tělo Tvý bezbožný, na hranici dám
S palčivou touhou zůstávám sám
Rok je jak století
Jsi moje prokletí
Z hříchu jsi lůzou
Přesto mou Múzou
Přečteno 266x
Tipy 8
Poslední tipující: Špáďa, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Lota, WhiteSkull, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)