Anotace: Takový pokus, inspirován stejnoměným zenovým příběhem z knížky "Oceán v kapce rosy" od Henriho Brunel-a. Poslední trojverší je z této knihy.
ach jo...většinou to tak opravdu bývá..hodně věcí si člověk uvědomí až, když už je pozdě...:( ale jak tomu předejít???
30.12.2008 12:50:00 | Agniezka
hezký, slupnul jsem to a mám z toho pocit dobré stravy, přestože japoncům a jejich myšlení příliš nerozumím;
hezky napsáno
27.06.2008 22:34:00 | drsnosrstej kokršpaněl
OMYL!!!! Květ třešňový promění se v plod,který ač léta zřídka dočká,má v sobě sílu tvoření,která dá vyrůst nové třešni,květu,plodu . . . vždyť to dobře víš . . . všechno co začalo má počátek v dávnověku na nás je poponést štafetový kolík aspoň kousek dál a předat novým sílu i životodárnou naději!!!
25.06.2008 23:52:00 | rolon
Dojemný...až moc, ale ne tak, abych z toho byl 'kántry' jako autor komentu pod tímto:-)
25.06.2008 17:55:00 | 6thSun
Mas zvlastni dar me rozplakat,ani nevim co me tolik rozplakalo ale dotklo se to me duse. Dekuji ti za to. Snad poprve placu uprime.
25.06.2008 15:18:00 | ANT