Anotace: Asi ani ne tak balada, ale vhodnější zařazení jsem nenašla... Pro poslední cestu krále zaslíbená...
Je pravda, že by to mohlo být bohatší, ale na to, že jak ty říkáš, se poezii nevěnuješ, to není až tak nejhorší... =)... tak co... povzbudil jsem... ??... =D...
23.07.2008 23:07:00 | Miro Sparkus
Hezky psáno, ale je to krutý osud. Nevím, zda jsi se inspirovala Vikingskými tradicemi, tam totiž při pohřbu krále (ten v černém) posílají i dívku na věčnost s ním (ta v bílém). Dost kruté, ještě že se to dnes už nedělá, tedy doufám.
21.07.2008 14:36:00 | Inies
libi se mi myslenka, jen skoda, ze tam neni vic obratu, co by nadchly, ale i tak se mi libi
25.06.2008 15:57:00 | saddova