Prší
Počasí je hnusné
psa bys nevyhnal
v televizi běží
přiblblý seriál
Net je eror
kat aby to spral.
Na čtení nálada není
což takhle dát se
do vaření
Uvařím si dobrý čaj
s medem
představím si tě lásko
vedle sebe
vidím tvé oči
vidím tvá ústa
nálada se lepší
nálada vzrůstá
Cítím tvou vůni
slyším tvůj tep
adrenalin zrychluje můj dech
najednou je krásně
stojí za to žít
i když tu se mnou
nemůžeš být.
Přečteno 303x
Tipy 19
Poslední tipující: Myrja, Belmon, Bíša, 6thSun, labuť, Verena, saddova, mamina, monterka, už ne pernikova princezna, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)