Barvy
Bílá a černá je barva života
občas se objeví barevná paleta
většinou s šedou se potkáváš
záleží na tom co prožíváš
Važ si těch chvil co barevné jsou
stačí jen okamžik a změní se na šedou
stačí jen okamžik smysl života se změní
poznáš že zdraví a láska jsou jediné
co stojí za to a co se cení.
Přečteno 337x
Tipy 22
Poslední tipující: Holis, Caracol, Belmon, whiolet, WhiteSkull, Jahodová kopretina, Bíša, rumovávíla, Štěpina G, Aťan, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)