Jdu se střihat
Anotace: ...proč já hlupák se nestříhám v Brodě...???
už nevím co bych napsal
dochází mi dech
prostě jsem dnes zaspal
zkrátka jsem měl pech
zítra se jdu ostřihat
do Zlína k Leničce
jak pak budu vypadat?
ostříhá mě v ledničce?
to bude drahý Spaß
cesta tam a zpět (60,- + cena za stříhání)
už mám ale vlasy zas
na hlavě mám květ
salón to je špičkový
už se na ni těším
budou ceny skokový?
ostříhej mě, prosím!
Přečteno 674x
Tipy 2
Poslední tipující: spare
Komentáře (2)
Komentujících (2)