hřbitov
Listy šeptají moje jméno
Se zažitým odporem
A vítr fouká mi do hlavy
Pocity viny
Dívám se do kaluží,
Můj obraz zmizel
Před lety,
Zůstaly v nich
Jen jiskry
Nebeských očí.
Hrobky se otvírají
A zatuchlina
Vítá mě obětím,
Svoji věrnou dceru.
Vděčně přijímám
Ruku paprsků
Na cestu
Domů.
Jen uzavřít víko
A zase spát,
Až mě nikdo nenavštíví
A nikdo si nevzpomene,
Zase se v noci půjdu
Se svojí samotou radovat
Přečteno 318x
Tipy 22
Poslední tipující: Fenceless, Tymi14, TRIZZO, joke27, P€ŤULK&, 6thSun, 0-0, pejrak, Salinta, labuť, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)