Osvobození.........
zmačkala jsem mezi prsty
papírovou masku
skončil karneval
bílou pleť
líbá slunce teď
toho ses zřejmě bál
prohlížím si ruce
dlouho uvězněné
stíráním tvých slz
natáhnu si záda
takto to mám ráda
už nejsou ohnutá
setřela jsem úsměv
karmínový
těší mě - jsem hněv
teď tvůj pocit nový
otevřeným oknem
prší zlatý déšť
oslnivý koktejl
z rozdrcených hvězd
na miskách vah
se zhoupla minulost
ta vyváží čas
už všech kdyby prost
Přečteno 273x
Tipy 26
Poslední tipující: Mraveneček, Raduzk, Lorraine, a_tao, vodnař, takova, jedam, labuť, janewe, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)