Anotace: Je mi smutno z toho, čeho jsem, až fyzicky nepřítomna, svědkem. Moje nej kámošky ze základky se spolu totálně rozhádali. A já nevím, zda s tím něco nadělám. Ach jo...
Kámošky od základky... Znám podobný přípat, sice se nerozhádaly, ale už to není to co bývalo... Takový ten "pocit jistoty", že něco trvá navždy a je to stálejší než měna - a najednou jsou každá sama. To je život.
Ashes and diamonds
Foe and friend
We all will equal
In the end
(Roger Waters : Two Suns In The Sunset)
26.06.2008 22:42:00 | J.U. Ray