změníme svět...
Anotace: óda na porozumění
já mám takovej nápad - změníme svět
namalujem si kytičku
a až přijdem na to jak, oživíme ji hned
pak zalejem ji, zezelená a až ucítí sluníčko
tak do růžova rozkvete
a až půjdete kolem pro štěstí kvítek najdete
My zatím vezmem větší tužku a nakreslíme strom
bude mít listí zelený a stíny bílých květů
a já pak jeden utrhnu
a dám - dám Vaší paní do korzetu
a Vy se zlobit nebudete
V tom je ta změna světa
Protože dokud ten strom kvete
má jeho kvítek právo veta
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (0)