Anotace: ...
tak, například... zrovna tahle jedna z tvých temných a Literem nedoceněných geniálních básní má něco společného se všemi jejími sestřičkami z Tvé dílny: už jsem jí četl jako ostatní několikrát :)
kdy už se narodí další um?
28.07.2010 23:05:00 | drsnosrstej kokršpaněl
olej s benzínem, fuj... tak si to alespoň nechej ozdobit deštníčkem a třešinkou :)
zaujala mne slovy, obraty a náladou
12.07.2008 21:02:00 | drsnosrstej kokršpaněl