JÁ K SMRTI NENÁVIDÍM
JÁ K SMRTI NENÁVIDÍM
Já k smrti nenávidím
Ta bezvětrná rána
Kdy slunce z nebe zmizlo pryč
Kdy krásy světa uzavírá brána
A já si zrovna zapoměla klíč
Já k smrti nenávidím
Ten čistících prostředků pach
To horší je než krutý vrah
To žalostnější než-li smutný sen
Já k smrti nenávidím
Zlost, závist ruku v ruce s přetvářkou
Tu hnusnou lidí faleš
Kterou se baví jako hrou
A kde vítězství je pouze lež
Já k smrti nenávidím
Svou lenost nekonečnou
Která mi v těle svaly svírá
A ničí moji pracovitost
Neboť mi zbytky energie zžírá
Já k smrti nenávidím
Svou hloupou nenávist
A zároveň svou slepou lásku
Která mi lepí přes oči
Vždy růžovo-černou pásku
Já miluji každé nové ráno
Sluneční paprsky i noc
Miluji všechno co je v knihách psáno
To kouzelnou má pro mě moc
Já miluji smích dětí i jejich naivitu
Závidím jim, že neznají
Tu pravou světa realitu
Já miluji šum moří
Zlatého písku třpyt
Také když srdce moje hoří
A všude kolem měsíční je svit
Já miluji svůj mladý život
A nenávidím stáří cizí
však dokud budu cítit mého srdce tlukot
Já budu milovat svou láskou ryzí...
Přečteno 430x
Tipy 16
Poslední tipující: Lissa, Little.mikee, Agniezka, csieksbo, Bíša, Churry, WhiteSkull, jedam, enigman, Nút, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)