Rány a rána
Anotace: Bože, co s tím??? Poprvé, podruhé, potřetí ...! A co teď?
Bože!
Takový idiot!
Jak jsem mohla?
Proč jej ještě chci?
První horší než druhý
A druhý?
Lepší než třetí.
Nebo horší?
Na tom už nezáleží.
(Matematika a logika je mrcha)
Ano, prostě jsou čím dál lepší
A zároveň horší:
Bodnou hlouběji.
Přesnější muška.
Silnější rána.
A pak?
Moje opilá rána.
Taky jsem jim nechtěla už věřit.
Jak jsem řekla:
Jeden lepší než druhý…
Ano, ano!
Proč ne, říkala jsem si
Vždycky jsem nakonec byla ještě horší.
Podruhé naivní víc než poprvé
Potřetí víc než podruhé –
Aha, říkáte, že to znáte.
Jen ještě něco:
Silnější rána
(poprvé do břicha,
podruhé do mozku,
potřetí do srdce)
A moje rána?
Velmi opilá rána
Když usnula jsem až brzy z rána.
(Chcete-li, velmi pozdě v noci.)
Přečteno 261x
Tipy 5
Poslední tipující: danaska, drahý
Komentáře (3)
Komentujících (2)