Dobří holubi se vraceji...?
Anotace: ...není to beznaděj u těch kolejí,vždyť dobří holubi se vracejí...navázání na komentář mé básně Prosím, odpusť...
Prý dobří holubi mají své místo,
kam vracejí se rádi pít.
Kde otěže shodí, svá křídla složí
a bezstarostně můžou snít.
A co když časy se změní,
nic není jak bylo
a místo dne přijde noc?
To místo už není,
nic tu nezbylo
a vrátit nic nejde, i když chci moc.
Všude je tma, já sebe se ptám,
proč jsem jak tělo bez duše.
Utichlo všechno a zbývá tu jen
světlo z Venuše.
Venuše je žena, má láska tajná,
nesplněný sen.
Moje nekonečná touha,
jen, jen, jen :(
Je tak blízko, zdálo by se
jen natáhnout ruku trochu výš.
Jsem asi blázen, pokud si myslím,
že budu své Venuši někdy blíž.
Vždyť zůstane na nebi,
kde bude zářit
a stále mi motat hlavu mou.
A já zde na Zemi můžu se snažit
a přec dál bloudit budu tmou.
25+26/06/08
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Jiparo
Komentáře (2)
Komentujících (2)