špendlík
Anotace: taková jedna svítací nálada...
.
.
žralok mé boty ranní mlhu požírá
stejně jako tlamičky potkanů
co utíkaj do neznáma
slunce chce nad Prahu
já bych chtěl domů
a podivná dvojice
na modrém palouku
houpá se z posledního
jsou prostě chvíle
bezvýznamně-významné
nebo vůně omamné
a já se tvářím mile
kdy se ti stane
že na Karlově mostě
upustíš špendlík
a bude to slyšet?
.
.
Přečteno 223x
Tipy 7
Poslední tipující: zvířenka, hanele m., maena, deus ex machina, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)