Márničky
Už jako malý dětičky
stavěli z dřívek márničky
pro mrtvý křečky a ptáky
postaví ti jí taky
andělé co křídla neměli
upíraj oči svý ztemnělý
na zádech malou krabičku
satén pod tvoji hlavičku
tak zvedni nůž a něco si přej
nad svojí márničkou s nima se směj
pohřbi svou duši a bojuju dál
ať ti svět vrátí, co kdy ti vzal.
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: Lota, WhiteSkull
Komentáře (1)
Komentujících (1)