sedmikrásky.
Anotace: go on http://www.psanci.cz/denik.php?denik_id=583-sedmikrasky
Svět jsou postupně uvadající sedmikrásky,
my jsme dvě z nich...
Jsme ochotné uvadnout v rukou umělce,
který nás utrhne,
aby pak s námi pomalu točil mezi dvěma prsty,
dal do knoflíkový dírky
a nosil nás svým životem.
Netrvá to dlouho,
umíráme,
uvadáme,
jemu odevzdané...
Smířené.
Narozené pro ten jediný okamžik,
pro jediného umělce,
jediného básníka,
jediného malíře,
jediného kytaristu...
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: callowsick, Michal Kvido, Sukuba
Komentáře (2)
Komentujících (2)