Já
Anotace: jednoduchá krátká básnička
JÁ jsem den,
Já jsem noc,
jsem tvůj sen
a mám velkou moc.
Můžu tě potěšit,
můžu tě zabít,
můžu tě zesměšnit,
a pak tě pohřbít.
Nejsem hra,
se kterou si hraješ,
nejsem kniha,
ve které si čteš.
JÁ jsem TO,
po čem tak toužíš,
JÁ jsem to zlo,
které ty nikdy nezlomíš.
Já jsem tvůj den,
Já jsem tvůj sen,
myslíš, že mě znáš?
Tak kdo teda jsem?
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: Maestus lupus, zlomený a nanicovatý -__-, SZN
Komentáře (2)
Komentujících (2)