Z večera do šera
Anotace: ...včera z večera
Sedela starena v slamenom
Klobúku
A z púpav plietla vence
Z večera
Do šera
Šepkala mi slová
O krehkosti
Pochopila som
( ponurá nedeľa
Z večera
Do šera)
Ráno som umrela
Bez strachu Bez lásky
S púpavou, na dlaniach obrázky
Kreslené čiernou kriedou
Viem, staneš sa
Strážcom cintorínov,
Ja vždy ti budem na blízku,
Budem biedou,
Čo prší nehou,
Budem starena
Bez mena
Aj hrob bude prázdny..
(ľutujem, pochabí blázni...)
/z večera do šera,
Starena odvolá,
Pošepce( nechcela)
Dôvod,
Pre ktorý
Zajtra
Ja
V krehkosti
Pohansky
Umieram./
Přečteno 340x
Tipy 15
Poslední tipující: Vlk v rouše, Iva Borecká, spare, Franti, WhiteSkull, Simísek, labuť, Churry, Zasněný básník, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)