B e z b ř e h á
Děkuji Ti..
za to ráno kdy tančíš v půlnočních šatech
Jsi nahá.
Jako myšlenka
Jako duše co opustila tělo
..........
nahá
..........
to co v nás ještě úplně
neokoralo
tam uvnitř
stejně
jednou
shnije
......
jako vzpomínka na tramvaj
kterou jsi poprvé
v noci
jela
ke mně
Přečteno 288x
Tipy 17
Poslední tipující: makretka, 0-0, WhiteSkull, just me, Heda, Lacosta1, Belmon, Iva Borecká, Renatka, hanele m.
Komentáře (1)
Komentujících (1)