Svou milou barvami a září jsi oslnil
též její srdíčko jistě jsi potěšil
dokážeš pro lásku to všechno udělat
určitě poznala,že máš ji rád.
30.06.2008 20:22:00 | s.e.n
Až uvidíš její oči po probuzení,
zjistíš, zda tam ten odraz je či není,
zda vtáhla Tě do svého nočního snění,
víš, láska neupadává snadno do zapomnění:)
26.06.2008 18:50:00 | Lorraine