Za měsíčnich nocí
Pokaždé, když usínám,
mám touhu někam jít.
Daleko do opuštěných krajin,
kde bych mohl být sám a snít.
Večer bych se toulal lesem
podmaněn kouzelnou mocí.
Jen měsíc by svítil nademnou.
Takhle bych chtěl zažít všechny noci.
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, Iva Borecká
Komentáře (3)
Komentujících (3)