Anotace: ...věnováno Jardovi (Jaroslav Hrabec), tomu nejlepšímu třídnímu učiteli na světě...
Sbírka: Ráno
Takovou třídu neměl a asi už mít nebude... jeho slova se nezapomínají i kdybych chtěl... třeba tady za nějaký ten rok napíšu o dalším třídním učiteli... ale už to nejpíše nebude tak srdečné a upřímné...
06.07.2008 08:39:00 | Jammie Spark
jo Jarda! to je pan Někdo. Jen kvůli něj se mi chtělo do školy. A ten jeho vtip! I on pry na konci roku prohlasil, že takovou třídu ještě neměl. Nechť nám tato báseň připomene, že jsou na světě i dobří lidé a já jsem rád, že jsem potkal skutečně dobrého člověka.
05.07.2008 23:51:00 | metal hearts